HANDELSBETINGELSER

I Zevegraf ønsker vi, at der er styr på alle de praktiske detaljer ved vores samarbejde. Det gælder alt fra økonomien til leveringen af fotomaterialet. Det giver sikkerhed for begge parter og derfor mere tid til at fokusere på selve opgaven. Når du bestiller billederne hos os, gennemgår vi de praktiske detaljer, så vi kan få en vellykket fotograferingen med nogle billeder som lever op til dine forventninger.

OPHAVSRET

Zevegraf IVS har ophavsretten til alt billedematerialet som bliver taget i forbindelse med en opgave. Det er helt normalt, at fotografen beholder denne ret til billederne. Som kunde får du brugsretten til billederne, hvilket hos os betyder, at billederne må bruges både online og i tryk. Med brugsretten har du ikke ret til videresælge og/eller videredistribuere billedematerialet. Selvom vi har ophavsretten til billedmaterialet, bruger vi aldrig billederne uden forudgående aftale med den enkelte kunde.

Jævnfør §60 i den danske fotografilov bruger vi aldrig portrætbilleder uden samtykke fra bestilleren.

BETALING

Når tilbuddet for fotograferingen er godkendt, går vi i gang med opgaven ud fra aftalens betingelser. Når vi har gennemført fotograferingen, fakturerer vi i henhold til vores gældende aftale, skulle der være ændringer fra det oprindelige tilbud.

Zevegraf

Ægirsgade 7 st.
2200 København N

CVR: 37000833

Danske Bank
Reg.: 3409
Konto: 0011727948

1 – GENERELT OM BETINGELSERNE

1.1 – Følgende handels- og købsbetingelser glæder for alle aftaler mellem Zevegraf IVS (herefter Zevegraf) og kunden. Specifikke aftaler eller ændringer i disse betingelser, som er indgået i samarbejde med kunden vil gælde forud for de generelle betingelser.

2 – BETALING OG OPHAVSRET

2.1 – Betalingsbetingelser er fakturadato +10 dage.

2.2 – Hvis det bliver nødvendigt at fremsende rykkere, vil der blive pålagt et rykkergebyr på 100 kr. i henhold til renteloven.

2.3 – Zevegraf har ophavsretten til alt fotomateriale, der bliver produceret i løbet af fotograferingen hos kunden samt andet fotomateriale knyttet til den specifikke opgaven. Kunden får ubetinget brugsretten til alt materialet tilknyttet den specifikke opgave, det betyder at kunden frit må bruge billederne som de ønsker. Kunden må dog på intet tidspunkt kopiere, reproducere eller videresælge billederne, der strider mod dansk lov om ophavsret.

2.4 – Zevegraf forbeholder sig retten til at benytte alt billedemateriale som reference i interne reklamesammenhænge på hjemmesiden, men ikke begrænset hertil. Jævnfør §60 i den danske fotografilov bruger vi aldrig portrætbilleder unden samtykke fra bestilleren.

Kontakt os – og lad os finde ud af hvordan vi bedst kan hjælpe.