Udvalgte cases

GAMEBOKS

VI HJALP GAMEBOKS MED AT SØSÆTTE EN SUCCESFULD KICKSTARTERKAMPAGNE, HVOR VIRKSOMHEDEN VAR 100% FINANSIERET EFTER 8 TIMER.

BARRY

VI UDVIKLEDE OG PRODUCEREDE MATERIALET TIL BARRYS FØRSTE KAMPAGNE. BARRY ER ET NYT ELSELSKAB, DER HAR TAGET EN STOR OG VIGTIG OPGAVE PÅ SIG – AT GØRE EL NEMT, SJOV OG FAIR.

TIIMO

VI SKABTE EN BRANDFILM FOR TIIMO, DER BL.A. ØGEDE VIRKSOMHEDENS SIGNUPS MED 150% I JANUAR 2018. TIIMO HAR SKABT EN IKONBASERET APP TIL SMARTWATCHES, SOM SKABER OVERBLIK FOR BØRN MED ADHD, ANGST OG AUTISME.

EXSEED HEALTH

I 2017 SKABTE VI EN VIDEO SAMMEN MED EXSEED HEALTH, DER KUNNE HJÆLPE DEM MED AT SLÅ DØREN IND TIL POTENTIELLE INVESTORER. I ÅR 2018 STORMER EXSEED HEALTH FREM. DE ER #1 PÅ FORBES LISTE OVER STARTUPS, DU BØR HOLDE ØJE MED.

APPLICASTER

APPLICASTER ER ET ISRAELSK TECH STARTUP MED INTERNATIONAL KLASSE. DET ER PÅ MARKEDET FOR AGIL UDVIKLING AF APPS FOR BROADCASTERE. DET ER ET MARKED MED STOR KONKURRENCE, OG DERFOR HAR VI SKABT EN BILLEDIDENTITET, DER ADSKILLER APPLICASTER FRA SINE KONKURRENTER.

VIGO – REMA 1000

HOLDET BAG VIGO KONTAKTEDE OS MED ET ØNSKE OM EN SERIE BILLEDER, DER KOM HELE VEJEN RUNDT OM VIGOS KONCEPT SOM EN DELEØKONOMISK UDBRINGNINGSTJENESTE MED REMA 1000 I RYGGEN. I SAMARBEJDE MED VIGO FANDT VI FREM TIL EN BILLEDIDENTITET, DER ER LYS, LET OG FOLKELIG.

måske vi også kan hjælpe jer?